Kennismaken met
Leonie Vogels

 

 

Psycholoog met veel ervaring en kennis over de laatste fase van het leven. Mensen ervaren mij als inspirerend, persoonlijk en ook pragmatisch.

Zie ook interview met Leonie Vogels bij TV Apeldoorn 7 juli 2021.

Ik ben goed in staat moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken. Mijn oprechte verwondering is hierbij leidend.

Daarnaast kan ik helpen bij praktische zorgvragen.

Leonie Vogels

Ruime ervaring in coaching en management. 25 jaar in de gezondheidszorg gewerkt als manager in de GGZ, manager Verpleeghuis, directeur in de Thuiszorg en projectleider in de zorg. Als CMI loopbaancoach jaren verbonden geweest aan Van Ede & Partners, outplacementbureau. Lid van de Raad van Toezicht van de Humanistische uitvaart-begeleiders, een stichting van 180 vrijwilligers, die spreken op uitvaarten als de familie dat zelf niet kan. Onlangs intensieve opleiding afgerond van het Landelijke Expertisecentrum Sterven.

Bekijk hier mijn CV

Bekijk hier een interview met mij

Bekijk CV
Interview

Krantenartikel

Een krantenartikel over  loopbaan, verschenen in de NRC van 6 juni 2015.

Bekijk artikel

Afspraak maken

Neem vrijblijven contact op voor een afspraak.

Bedankt voor het bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Er ging iets fout!