Ik geef veel presentatie en workshops over de waarden van gesprekken in de laatste levensfase en over de laatste levensfase, over communicatie in de laatste levensfase, over palliatieve zorg, over wel niet behandelen in de laatste levensfase. In overleg kunnen we de inhoud aanpassen.

Zie bij nieuws en agenda, mijn activiteiten

Wil je meer informatie, neem gerust contact met mij op.

Referentie

Een van de deelnemers aan het webinar “Praat voordat je gaat?

Een van de deelnemers aan dit webinar op 9 februari j.l

“Een onderwerp dat bij weinig mensen op het lijstje van favoriete gespreksonderwerpen staat. Ook bij mij niet. Toch heb ik 9/2/21 de masterclass ‘Praat voordat je gaat’ van Leonie Vogels gevolgd, over de waarde van gesprekken in / over je laatste levensfase. Over (doods)angst en troost. Over intensiever leven door te aanvaarden dat het leven eindig is. Over afscheid nemen en de drempel die we over moeten om het bespreekbaar te maken. Ook hier kunnen we over praten. Waardevol. Met respect voor de zorgverleners die dit bespreekbaar maken”.

Interactieve workshops

Draai niet om de dood heen.

Behandelen of niet behandelen?

Over Leonie

Colleges

Over de laatste levensfase voor HBO verpleegkunde, HBO Toegepaste psychologie en HBO Social Work

Bekijk agenda

Workshops rond de documentaire CONTACT:

een documentaire, waarin we over de schouders heen kijken van een huisarts in zijn de begeleiding van zijn patiënte in haar laatste levensfase. Speciaal gemaakt voor artsen in opleiding. Voor meer informatie: zie www.landelijkexpertisecentrumsterven.nl